Το Tech-Air® είναι το πρώτο αυτόνομο σύστημα αερόσακων στο δρόμο που λειτουργεί ανεξάρτητα χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης αισθητήρων στο ποδήλατο και την επακόλουθη ανάγκη να συνδεθεί μια συγκεκριμένη μοτοσικλέτα με το σύστημα αερόσακων που χρησιμοποιεί ο αναβάτης. Αυτό σημαίνει ότι η Tech-Air® προσφέρει την ελευθερία να οδηγεί οποιοδήποτε μοτοσικλέτα σε οποιαδήποτε επιφάνεια ανά πάσα στιγμή. Προσφέροντας στιγμιαία, φουσκωτή προστασία υψηλής πίεσης, το Tech-Air® δίνει στον αναβάτη πλήρη προστασία σε περίπτωση σύγκρουσης καλύπτοντας την πλήρη πλάτη, τους ώμους, τις περιοχές των νεφρών και το στήθος. Ο αερόσακος του δρόμου Tech-Air® ενσωματώνεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο γιλέκο, το οποίο στη συνέχεια συνδέεται και χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα συμβατό μπουφάν. Για την αρχική προσφορά εκτόξευσης αερόσακου διατίθενται δύο μοντέλα σακιδίων - το μπουφάν του Valparaiso για Tech-Air® και το μανδύα Viper για Tech-Air®street - επιτρέποντας στο σύστημα Tech-Air® να χρησιμοποιείται με εναλλαγή σε όλες τις καιρικές συνθήκες .
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
• Το σύστημα Tech-Air® Street System έχει σχεδιαστεί για χρήση σε συνδυασμό με εξωτερικά μπουφάν που είναι συμβατά με τα αερόσακοι, ενώ για το ραντάρ συμπεριλαμβάνεται το μπουφάν Valparaiso For Tech-Air® και το μπουφάν Viper For Tech-Air®.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
• Πλήρης φουσκωτή προστασία του άνω μέρους του σώματος για την πλάτη, τους ώμους, την περιοχή των νεφρών, το στήθος και την άνω κοιλία.

• Οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες ενσωματώνονται με ασφάλεια και διακριτικότητα μέσα στο πλαίσιο του συστήματος (στην περιοχή των ώμων), που σημαίνει ότι το γιλέκο είναι απόλυτα αυτόνομο και επιτρέπει να φοριέται εναλλακτικά μεταξύ συμβατών σακακιών.

• Κατασκευασμένο από ένα ισχυρό και ανθεκτικό κύριο κέλυφος με μακρύ ύφασμα με τεντωμένο πολυ-ύφασμα στους ώμους και τον κορμό για μια συμπαγή και ασφαλή εφαρμογή που είναι κοντά στο σώμα του αναβάτη, επιτρέποντας ταυτόχρονα πλήρη ελευθερία κινήσεων.

• Περιλαμβάνει αφαιρούμενο εσωτερικό πλέγμα και ελαστική ζώνη Velcro® για τοποθέτηση του συστήματος αερόσακων για να προσαρμόζεται η εφαρμογή και να βελτιώνεται η δυνατότητα προσαρμογής.

• Πλήρης εσωτερική επένδυση πλάτης κατασκευασμένη από τρισδιάστατο πλέγμα για βελτιστοποιημένα επίπεδα αερισμού και αναπνέει.

• Η Μονάδα Ελέγχου Αερόσακων (ACU) της Tech-Air® ενσωματώνεται με ένα ισχυρό, ελαφρύ προστατευτικό πίσω μέρος πολυμερούς, το οποίο διαθέτει εργονομική κατασκευή πλάκας για δομική αντοχή και προσαρμογή για να ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα της πλάτης.

• Το Tech-Air® ACU είναι προστατευμένο από σφραγίδες μέσα στο γιλέκο για να εξασφαλιστεί η απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και το γιλέκο και το εξάρτημα έχουν πιστοποιηθεί ότι λειτουργούν μεταξύ -10 ° C και 50 ° C.

• Το Tech-Air® ACU περιλαμβάνει δύο καλώδια σύνδεσης που επιτρέπουν στον αναβάτη να συνδεθεί γρήγορα και εύκολα στο εξωτερικό περίβλημα.

Το ACU έχει εγκριθεί με το ECE R10 04 το οποίο εξασφαλίζει την ηλεκτρομαγνητική ακεραιότητα και τη σταθερότητα της μονάδας.
• Η Tech-Air® χρησιμοποιεί μια ολοκληρωμένη, πιστοποιημένη μπαταρία ιόντων λιθίου, με διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ώρες και χρόνο επαναφόρτισης περίπου 6 ωρών. Ο φορτιστής Micro USB επιτρέπει την άνετη επαναφόρτιση του συστήματος, με μία ώρα φόρτισης, δίνοντας τέσσερις ώρες κάλυψης ιππασίας.

• Τα μπροστινά φερμουάρ YKK με χρωματική κωδικοποίηση επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση του γιλέκου στο εξωτερικό περίβλημα.

• Τα φυσίγγια αναθυμιάσεων αργού είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14451 CE, πράγμα που σημαίνει ότι θα πυροδοτήσουν μόνο αν τους δοθεί εντολή από την ηλεκτρονική μονάδα. Πιστοποιεί επίσης ότι οι κασέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια, να συναρμολογηθούν και να μεταφερθούν.

• Το υλικολογισμικό του συστήματος είναι αναβαθμιζόμενο και η εξωτερική υπηρεσία recorrd θα διαχειρίζεται μια προσαρμοσμένη πύλη δεδομένων.

• Το Tech-Air® είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία PPE 686/89 / EEC, σύμφωνα με την έκδοση EN1621-4: 2013, η οποία εγγυάται την απόδοση κατά της κρούσης από 25 χιλιοστά του δευτερολέπτου σε 5 δευτερόλεπτα πλήρους πληθωρισμού πίεσης.

TECH-AIR® STREET AIRBAG SYSTEM

  • Κωδικός Προϊόντος: TECH-AIR® STREET AIRBAG SYSTEM
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1.149,00€


Ετικέτες: TECH-AIR® STREET AIRBAG SYSTEM